Even voorstellen…

31 augustus 2021

Even voorstellen…

Beste mensen,

Mijn naam is Trudie Westen. Van juli t/m begin december 2021 vervang ik Lieke Rigter binnen VierTaal, als regiodirecteur SO Amsterdam.

Ook handig om te lezen:

VierTaal

Het afgelopen half jaar werkte ik voor stichting VierTaal, als tijdelijk regiodirecteur, voor het Viertaal College Amsterdam en de Ambulante Dienst VO/MBO. Ik ervaar Viertaal als een flexibele organisatie met mensen die zeer betrokken zijn bij de leerlingen. Er is veel kennis en expertise en dit delen we steeds meer met elkaar. Zowel intern als met onze samenwerkingspartners, bijvoorbeeld in het regulier onderwijs.

Binnen SO Amsterdam gaan we verder met dit proces van versterken en delen. Ik haal er voldoening uit om hier aan bij te dragen.

Onderwijs
Al bijna 20 jaar houd ik mij bezig met onderwijs. Mijn drijfveer is het bijdragen aan het versterken en de groei van mensen en organisaties. Het speciaal onderwijs raakt mij omdat ik regelmatig zie dat teams het voor elkaar krijgen dat leerlingen zichzelf verrassen. Omdat ze meer blijken te kunnen dan ze daarvoor dachten en hebben ervaren. Hier zie je heel direct de meerwaarde van het goed toepassen van kennis in combinatie met grote betrokkenheid, doorzettingsvermogen en samenwerken.

Ik heb ervaring in lesgeven, het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en het coachen en trainen van teams. De laatste jaren richtte ik me op het tijdelijk aansturen van organisaties en het adviseren over strategische vraagstukken. Zie LinkedIn voor meer informatie.

Voor nu wens ik iedereen een heel goed schooljaar.

We doen het samen!

Trudie Westen

Deel deze pagina
Tags